• Nieuw

De bijbel van de Nederlandse keuken

€ 33,99
Inclusief belasting

De bijbel van de Nederlandse keuken, Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee, Janneke Vreugenhil

Aantal

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

Datasheet

ISBN
9789048847341
Hoofdtitel
De bijbel van de Nederlandse keuken
Ondertitel
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee
Auteur
Vreugdenhil, Janneke
Nur
440 - Eten en drinken algemeen
Boeksoort
Algemeen
Druk
1
Verschijningsvorm
Hardback
Verschijningsdatum
12-10-2020
Uitgever
Overamstel Uitgevers
Imprint
Carrera culinair
Prijs
€ 33,99
Btw-tarief
Laag
Taal
Nederlands
Illustraties
Nee
Aantal pagina's
496
Gewicht
1230 gram
Formaat
218 x 162 x 45