• Nieuw

Thuis ben ik niet zo leuk!

€ 20,00
Inclusief belasting

Thuis ben ik niet zo leuk!, Klanten vinden en binden met een beetje humor, Jos Burgers

Aantal

Veel mensen weten humor te waarderen. En omdat klanten eigenlijk nét mensen zijn, is humor een krachtig wapen bij het vinden en binden van klanten. Als je het tenminste op de juiste manier inzet. Want er kleven ook risico’s aan het gebruik van humor. Je kunt de plank behoorlijk misslaan.

In zijn nieuwste boek Thuis ben ik niet zo leuk! laat bestsellerauteur Jos Burgers zien hoe humor kan bijdragen aan zakelijk succes – en dat het een vaardigheid is die iedereen kan ontwikkelen. Niet door de lolbroek van de afdeling te worden, maar door humor op de juiste momenten bewust in te zetten in de communicatie met klanten. Met als doel verrassend uit de hoek te komen en hen te laten (glim)lachen.

Op zijn kenmerkende luchtige en praktische wijze beschrijft Jos waarom humor je gunfactor vergroot en maakt dat je opvalt, hoe je beter wordt in het gebruik ervan in het contact met klanten, welke risico’s en valkuilen er zijn en hoe je die kunt vermijden. Een boek vol herkenbare voorbeelden die aantonen dat klanten sneller voor je kiezen en langer bij je blijven, als je de moed hebt om serieus werk te maken van humor!

Datasheet

ISBN
9789089654564
Hoofdtitel
Thuis ben ik niet zo leuk!
Ondertitel
Klanten vinden en binden met een beetje humor
Auteur
Burgers, Jos
Nur
801 - Management algemeen
Boeksoort
Algemeen
Druk
1
Verschijningsvorm
Hardback
Verschijningsdatum
31-01-2020
Uitgever
Duuren Media, Van
Imprint
Van Duuren Management
Prijs
€ 20,00
Btw-tarief
Laag
Taal
Nederlands
Illustraties
Nee
Aantal pagina's
176
Gewicht
391 gram
Formaat
220 x 150 x 18